fbpx

Blog Bejegyzéseink

Exclusive swiss watches

Audemars Piguet X John Mayer

Az Audemars Piguet állandó kapcsolata a hírességekkel és befolyásos alakokkal a zene világában széles körben ismert. A részvételük túlmutat a tipikus nagyköveti szerepeken. Ezek közül..

Ideje, hogy a luxus fenntarthatóvá váljon

A Genfben székelő ID Geneve óramárka új határokat feszeget a fenntartható luxusórák terén olyan anyagokkal, mint a növényi bőr és az újrahasznosított rozsdamentes acél, amelyet..

Audemars Piguet X Tamara Ralph Royal Oak Concept

Egy látványos bemutatóval az együttműködésről a Haute Horlogerie (magas óragyártás) és a Haute Couture (magas divat) között, az Audemars Piguet bemutatta a Royal Oak Concept..

Patek Philippe Rainbow Aquanaut Luce Minute Repeate

A luxusórák világában a Patek Philippe mindig is a kifinomultság és a művészi kivitelezés ikonjaként tündökölt. A márkának mindig sikerült meglepni és lenyűgözni a szerelmeseit,..

A Rolls-Royce és Az Audemars Piguet Szinergiája

A luxus világában mindig keresték azokat a különleges pillanatokat, amikor a finom autógyártás és a kifinomult óragyártás találkozik. Az egyik ilyen páratlan együttműködés a Rolls-Royce..

A Bioceramic Scuba Fifty Fathoms Collection

A "Bioceramic Scuba Fifty Fathoms Collection" nem csupán egy luxusóra kollekció, hanem egy környezetbarát és fenntartható alternatíva, amely új irányt mutat az óraiparban...
Nyerj Egy Klarstein Carbon óraforgatót

🤩 Légy Te a Szerencsés! Nyerj egy Klarstein óraforgatót az instagram oldalunkon! 🍀🎉