fbpx

Audemars Piguet X Tamara Ralph Royal Oak Concept

január 31, 2024

Egy látványos bemutatóval az együttműködésről a Haute Horlogerie (magas óragyártás) és a Haute Couture (magas divat) között, az Audemars Piguet bemutatta a Royal Oak Concept Flying Tourbillon „Tamara Ralph” Limited Edition-t. A kivételesen tehetséges Haute Couture tervező, Tamara Ralph közreműködésével készült ez az időmérő, amely művészetet, precizitást és időtálló eleganciát ötvöz.

Egy Látomás Felfedezése

A Royal Oak Concept Flying Tourbillon „Tamara Ralph” Limited Edition-t felfedték Tamara Ralph párizsi kifutóján a 2024-es tavaszi/nyári Haute Couture divathéten 2024. január 22-én. Ez a limitált kiadású időmérő azonnal elbűvöl a csodálatos esztétikájával. Az 18 karátos rózsaarany tok, a Frosted Gold díszítéssel, egy ősi firenzei ékszerészeti technikával, luxust sugároz, és tükrözi mindkét márka elkötelezettségét a kompromisszumok nélküli kézművesség iránt.

Elegancia Palettája

A Royal Oak Concept Flying Tourbillon „Tamara Ralph” Limited Edition egyedülálló palettát vonultat fel, amely barna, bronz és arany színeket ölel fel. Ralph merész nőiességének, határtalan kreativitásának és időtlen eleganciájának jegyében készült a többrétegű számlap, ami emlékeztet Ralph Couture alkotásaira. Az egymásra helyezett kör alakú rózsaarany lemezek egy hullámhatású mintát alkotnak, vizuális szimfóniát teremtve, amely a fény játékával változik.

A Divat és a Órák Művészete Kereszteződése

Ez a együttműködés, melynek alapjai 2020-ban lettek lerakva, az Haute Horlogerie és a Haute Couture közötti természetes szinergiát jelzi. Az Audemars Piguet órái, melyeket 2021-ben Ralph Pret-a-Porter kollekciójával párosítottak, az alapokat fektették le egy olyan kapcsolat számára, amely most az óra és a divat határait is átlépte. Ez az együttműködés az általuk vállalt kézművesség, precizitás és kiválóság iránti elkötelezettség ünneplése.

Forrás: Audemars Piguet

A Couture és Óragyártás Komplikációi

Tamara Ralph tervezéseinek szándéka érinti az együttműködés lényegét: „Az óragyártás komplikációi egy alapot szerveznek, amellyel textúrák, színek és minták terén játszani lehet, lehetővé téve a couture tudásának ragyogását.” Ez az érzés tökéletesen összefoglalja a Royal Oak Concept Flying Tourbillon lényegét.

A Ragyogó Részletek

A karcsú Calibre 2964 kézi felhúzással működik, tökéletesen kombinálva a hagyományt a modernitással. A repülő tourbillon, mint magas szintű komplikáció, nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem az Audemars Piguet-vel összefüggő precizitást is hangsúlyozza. A zafír hátlap lenyűgözően kidíszített mozgatást tár fel, tükrözve a számlap esztétikáját, ami a karórát lenyűgöző műalkotássá alakítja.

Forrás: Audemars Piguet

Egy Megjegyzésre Méltó Együttműködés

Ilaria Resta, az Audemars Piguet vezérigazgatója megjegyezte: „Tamara végtelen tökéletességre irányuló törekvése tökéletesen tükrözi órakészítőink elkötelezettségét a kézművesség határainak feszegetése iránt. Nagyon örülünk, hogy 2024-et egy ilyen inspiráló nővel való együttműködéssel kezdhetjük.” Ez az együttműködés azt mutatja be, hogy az Audemars Piguet és Tamara Ralph közötti közös tökéletesség és innováció iránti vágy nem csak egy órát, hanem az ügyüket is örökít.

A Royal Oak Concept Flying Tourbillon „Tamara Ralph” Limited Edition-ban láthatjuk a két világ, az óragyártás és a haute couture harmonikus házasságát, ami egy olyan időmérőt eredményez, amely túllép a mindennapin, és megtestesíti a kreativitás, a kézművesség és a időtlen szépség szellemét.

Patek Philippe Rainbow Aquanaut Luce Minute Repeate

A luxusórák világában a Patek Philippe mindig is a kifinomultság és a művészi kivitelezés ikonjaként tündökölt. A márkának mindig sikerült meglepni és lenyűgözni a szerelmeseit, és most ismét egy olyan kollekcióval rukkolt elő, amely a Patek Philippe hagyományait és a modern luxus iránti elkötelezettségét egyesíti. A Rainbow Aquanaut Luce Minute Repeater egy kifinomult és egyedi óra, amelyet kifejezetten a nőknek terveztek, így kijelöli a Patek Philippe újabb mérföldkövét a női luxusórák terén.

Tovább olvasom

A Rolls-Royce és Az Audemars Piguet Szinergiája

A luxus világában mindig keresték azokat a különleges pillanatokat, amikor a finom autógyártás és a kifinomult óragyártás találkozik. Az egyik ilyen páratlan együttműködés a Rolls-Royce és az Audemars Piguet között történt. Az eredmény egyedi, elegáns, és az egyediség szinonimája: Az Egyedi Droptail modell és a Royal Oak Concept karóra

Tovább olvasom
Nyerj Egy Klarstein Carbon óraforgatót

🤩 Légy Te a Szerencsés! Nyerj egy Klarstein óraforgatót az instagram oldalunkon! 🍀🎉