fbpx

Szervíz

Exclusive swiss watches

Szervíz

Vállalkozásunk fő profilja a svájci luxusórák kereskedelme, egyedi darabok beszerzése, valamint ezek javítása, karbantartása és szervizelése, melyben kifejezetten specializálódtunk.

Az általunk képviselt óramárkákhoz méltóan magas színvonalon és szakmai hozzáértéssel végzünk óraszerkezet-javításokat, kiemelt figyelemmel a precizitásra és az órák művészi részleteire. Majdnem két évtizedes tapasztalatunk a luxusórák szervizelésében szavatolja megbízható munkánkat.

Az elemek élettartama 1 és 10 év közé tehető. Minden modellhez egyetlen, az ahhoz megfelelő típus használható. Az évek múlásával az óra alkatrészeinek kopása nagyobb áramigényt okozhat, ami az elemek élettartamát csökkentheti. A szakszervizben elvégeztetett elemcsere után az óra vízálló marad!

Szeretné visszakapni órája eredeti ragyogását? Térjen be üzletünkbe, hogy felpolírozhassuk azt! Nemcsak az órák üvegét, hanem fém óraszíjakat és óratokot is újjá varázsolunk ezzel a módszerrel. Egy speciális gép segítségével pedig a régi órákat, óraszíjat és egyéb tartozékokat is újra tisztává és fényesebbé teszünk.

Bizonyos körülmények között (akár mobiltelefon, tv, mágnes zár közelében) előfordulhat, hogy az óra “felmágneseződik”, ez késéshez, sőt, akár megálláshoz is vezethet. Szervizünkben kivizsgáljuk a problémát, és demagnetizáljuk a szerkezetet, hogy visszaállhasson az eredeti állapot.

Az órák vízállóságát a gumitömítések biztosítják, ezek élettartama átlagos használat mellett 3 év, a gumi anyagánál fogva a levegővel érintkezve is öregszik, ezért javasoljuk az órák vízállósági kontrollját rendszeresen ellenőriztesse.

Az eredeti, gyári minőség megőrzése mellett növelheti luxus karórája élettartamát! A legtöbb mechanikus óra számára – függően az adott márkától – 3-5 év elteltével ajánlott egy komplett karbantartás. Ez a szolgáltatás magában foglalja az óra szétszerelését, tisztítását, összeszerelését, valamint ha szükséges, a kopott alkatrészek cseréjét és javítását és az óra pontos beállítását.

Az óra szabályozása egy speciálisan erre kifejlesztett eszköz segítségével történik. (További, többpozíciós computer diagnosztikai vizsgálattal tovább finomítható az óra járáskarakterisztikája.) Szabályozását segíti egy finom szabályozó rendszer, amely a kaliber sajátossága. A pontosság szinte másodpercenként szabályozható egy excentrikus tolóka mozgatásával.

A víz, a magas páratartalom, a hosszú időn át közvetlen napfény hatásának kitett szíjak gyorsabban elöregszenek, élettartamuk jelentősen rövidülhet. Még a legjobb minőségű nemesacél csatokat is megtámadhatják a kémia anyagok, és okozhatnak elváltozást a csatban és a csat színében. Az említett okok jelentősen rövidíthetik a bőrszíj, gumi, illetve poliuretán szíjak élettartamát. Ha órája szíján elváltozást tapasztal, forduljon hozzánk bizalommal!

Nyerj Egy Klarstein Carbon óraforgatót

🤩 Légy Te a Szerencsés! Nyerj egy Klarstein óraforgatót az instagram oldalunkon! 🍀🎉