Szervíz

watches_PNG101421

Elemcsere

Az elemek élettartama 1 és 10 év közé tehető. Minden modellhez egyetlen, az ahhoz megfelelő típus használható. Az évek múlásával az óra alkatrészeinek kopása nagyobb áramigényt okozhat, ami az elemek élettartamát csökkentheti. A szakszervizben elvégeztetett elemcsere után az óra vízálló marad!

Polírozás és óraszerkezet tisztítás

Szeretné visszakapni órája eredeti ragyogását? Térjen be üzletünkbe, hogy felpolírozhassuk azt! Nemcsak az órák üvegét, hanem fém óraszíjakat és óratokot is újjá varázsolunk ezzel a módszerrel. Egy speciális gép segítségével pedig a régi órákat, óraszíjat és egyéb tartozékokat is újra tisztává és fényesebbé teszünk.

Demagnetizálás

Bizonyos körülmények között (akár mobiltelefon, tv, mágnes zár közelében) előfordulhat, hogy az óra “felmágneseződik”, ez késéshez, sőt, akár megálláshoz is vezethet. Szervizünkben kivizsgáljuk a problémát, és demagnetizáljuk a szerkezetet, hogy visszaállhasson az eredeti állapot.

Vízmentesség ellenőrzés

Az órák vízállóságát a gumitömítések biztosítják, ezek élettartama átlagos használat mellett 3 év, a gumi anyagánál fogva a levegővel érintkezve is öregszik, ezért javasoljuk az órák vízállósági kontrollját rendszeresen ellenőriztesse.

Komplett karóra szervizelés

Az eredeti, gyári minőség megőrzése mellett növelheti luxus karórája élettartamát! A legtöbb mechanikus óra számára – függően az adott márkától – 3-5 év elteltével ajánlott egy komplett karbantartás. Ez a szolgáltatás magában foglalja az óra szétszerelését, tisztítását, összeszerelését, valamint ha szükséges, a kopott alkatrészek cseréjét és javítását és az óra pontos beállítását.

Eredetiség vizsgálat

Amennyiben nem hivatalos viszonteladótól vásárolta óráját, segítségére annak eredetisége ellenőrzésében. Az adott óramárka tulajdonságainak pontos ismeretével, a vizsgált óraszerkezet minden részletére kiterjedő vizsgálatával teljes bizonyossággal meg tudjuk állapítani, hogy eredeti, vagy utángyártott modellel van dolgunk. A bevizsgált eredetiségről írásos nyilatkozatot teszünk.

Óra szabályozás, pontosság

Az óra szabályozása egy speciálisan erre kifejlesztett eszköz segítségével történik. (További, többpozíciós computer diagnosztikai vizsgálattal tovább finomítható az óra járáskarakterisztikája.) Szabályozását segíti egy finom szabályozó rendszer, amely a kaliber sajátossága. A pontosság szinte másodpercenként szabályozható egy excentrikus tolóka mozgatásával.

Egyéb felületkezelés

A víz, a magas páratartalom, a hosszú időn át közvetlen napfény hatásának kitett szíjak gyorsabban elöregszenek, élettartamuk jelentősen rövidülhet. Még a legjobb minőségű nemesacél csatokat is megtámadhatják a kémia anyagok, és okozhatnak elváltozást a csatban és a csat színében. Az említett okok jelentősen rövidíthetik a bőrszíj, gumi, illetve poliuretán szíjak élettartamát. Ha órája szíján elváltozást tapasztal, forduljon hozzánk bizalommal!

Cím:

1051 Budapest, Sas utca 21.

Nyitvatartás:

H-CS: 9:00-17:00 P: 9:00-16:00

Sz-V: Zárva

Telefon: +36 20 991 9700 

Szervíz: +36 30 330 3594

Email:

info@svajciora.com