Exclusive Swiss Watches

Budapest

Történetünk

A svájci órák iránti mély szenvedélyük, az alázat, amellyel az órák iránti művészetet kezelik, valamint a folyamatos svájci szakmai továbbképzésben való részvételük évtizedes tapasztalatunkkal összefonódva garancia a kifogástalan minőségű munkavégzésre. Kiemelkedő hozzáértésünk a használt, újszerű és vadonatúj luxusórák felvásárlása, értékesítése és cseréje terén, valamint az állandóan fejlődő tudásunk biztosítja ügyfeleinknek a várt minőségű szolgáltatást. 

A választékunkban szereplő prémium márkák közé tartoznak: Omega, Rolex, Breitling, Audemars Piguet, TAG Heuer, Patek Philippe, Hublot, Panerai, Jaeger-LeCoultre, IWC, A. Lange & Söhne, Glashütte Original, Tissot, Longines és Tudor.

Szolgáltatásunk magába foglalja a rendszeresen frissülő, nagy választékú, kivételes szépségű, tökéletes ár-érték arányú luxusóra válogatást, amellyel várjuk exkluzív, belvárosi üzletünkben, a Sas utcában. Üzletünk ideális fekvésének köszönhetően könnyedén megközelíthető autóval tömegközlekedéssel vagy akár gyalogosan. 

Különlegességek

Rolex

Patek Philippe

Richard Mille

audemars piguet

Blog Bjeegyzéseink

A Bioceramic Scuba Fifty Fathoms Collection

A "Bioceramic Scuba Fifty Fathoms Collection" nem csupán egy luxusóra kollekció, hanem egy környezetbarát és fenntartható alternatíva, amely új irányt mutat az óraiparban...

A világ első négytengelyes tourbillonja

Ez a lenyűgöző új fejlesztés nem csak egy, hanem négy tengely körül forog, létrehozva egy páratlanul komplex mechanizmust, amely egyszerre csodálatos és műszaki mestermű...